Ett komplett fönsterbyte

Att byta fönster behöver inte vara svårt. Vi hjälper dig hela vägen från dina första idéer till färdig installation – enkelt, snabbt och kunnigt. Dessutom lämnar vi alltid trygga garantier på både produkter och arbete.

När du anlitar oss har du kontakt med en av våra fönsterexperter genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss så sköter vi resten!

Så går det till – 4 enkla steg till nya fönster

motesbokning-icon

1. Mötesbokning och presentation

Vi träffas för att gå igenom dina behov och önskemål. Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri rådgivning och du är även välkommen att besöka vårt showroom. Tillsammans tittar vi på den bästa fönsterlösningen för just ditt hem och tar mått på de fönster och dörrar som ska bytas.

offert-icon

2. Offert för godkännande

Utifrån det vi kommer fram till tar vi fram en offert med ett fast pris som omfattar hela fönsterbytet – fönster, installation och efterarbete. Naturligtvis räknar vi in ROT-avdraget i förslaget. Offerten kan du sedan ta ställning till hemma i lugn och ro.

montering-icon

3. Leverans och montering

Vi levererar dina fönster hem till dig och monterar dem på plats. När arbetet är klart städar vi självklart upp och forslar bort dina gamla fönster. Sedan är det bara för dig att ställa dit blomkrukorna!

besiktning-icon

4. Besiktning och kvalitetskontroll

När dina fönster är på plats gör vi en slutbesiktning av fönstren och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

Boka möte