Du har möjlighet att dela upp din betalning

Tillsammans med vår samarbetspartner kan vi erbjuda dig att dela upp betalningen. Ta kontakt med en av våra fönsterexperter som berättar om fördelarna och möjligheten till räntefria delbetalningar.

Ett komplett fönsterbyte är en god investering. Med nya fönster och dörrar blir ditt hus snyggare och modernare, exteriört och interiört. Idag är fönstrens isolerande egenskaper betydligt bättre än gamla fönster. Tillsammans med en fackmannamässig installation kommer du att minska din energiförbrukning* betydligt. Sammantaget är ett komplett fönsterbyte en klok investering i ditt välbefinnande samt din ekonomi. Dessutom ökar nya fönster värdet på din fastighet inför en eventuell försäljning.

Med möjligheten till delbetalningar kan du redan idag ta beslut om att byta fönster och dörrar, smidigt och ekonomiskt. Du har möjlighet till räntefri avbetalning och kan när som helst slutbetala utan extra kostnader.

Vi erbjuder dig möjligheten att delbetala upp till 96 månader.

Ta gärna kontakt med oss för mer information!

* Du kan själv räkna ut energibesparingen med nya fönster:       http://www.energifonster.nu/sv/fakta/rakna-ut-din-energibesparing.aspx

 

Boka möte