Komplett fönsterbyte

Vi hjälper dig hela vägen från dina första idéer till färdig installation – enkelt, snabbt och kunnigt

Ett tryggt och komplett fönsterbyte

Att byta fönster och dörrar är en stor investering. Kanske är det något du bara gör en gång i livet. Vårt råd är att satsa på kvalitet — då byter du ännu mer sällan. Våra fönster- och dörrbyten startar alltid med att du kontaktar oss och bokar tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi går igenom och diskuterar dina behov.

Att byta fönster behöver inte vara svårt. Vi hjälper dig hela vägen från dina första idéer till färdig installation – enkelt, snabbt och kunnigt. Dessutom lämnar vi alltid trygga garantier på både produkter och arbete.

När du anlitar oss har du kontakt med en av våra fönsterexperter genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss så sköter vi resten!

Läs mer nedan för att se stegen från första kontakt med Bomix till dina nya fönster och dörrar.

Så fungerar ett komplett fönsterbyte

1

Ta kontakt

Välj det sätt som passar dig bäst!
- Boka kostnadsfritt hembesök -
- Boka digitalt möte -
- Boka möte i showroom -
- Ring till oss -

2

Hembesök

Vi bokar en tid som passar dig för ett kostnadsfritt hembesök och tar därefter fram en tydlig offert. Du får besked om leverans och tid för montering.

3

Beställning

Din beställning registreras och tillverkningen av dina nya fönster, dörrar och tillval sätts igång på fabriken.

4

Leverans

Nu är dina nya fönster och dörrar klara och redo för leverans till sitt nya hem.
De körs tryggt ut till dig och vi ser till att allt går smidigt.

5

Installation

På bestäm dag för uppstart av fönsterbytet kommer våra certifierade hantverkare hem till dig och utför ett korrekt och snyggt montage.

6

Slutförande

Vi kontrollerar kvalité, funktion och utseende på det arbete vi har utfört. Nu är installationen av dina nya fönster och dörrar klart!

7

Kontroll

Vi gör en gemensam slutlig genomgång av fönsterbytet. Samtidigt går vi igenom skötsel och underhåll av dina nya fönster och dörrar.

8

Garanti

Nu kan du börja använda dina nya energismarta fönster och dörrar med trygga garantier för fönster, dörrar, tillval och arbete.

Boka ett kostnadsfritt möte

Ett tryggt fönsterbyte börjar alltid med att förstå vad era behov är. Varje hem är unikt och därför är ett personligt möte viktigt.

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort!
Hoppsan! Något gick fel när du försökte skicka in dina uppgifter. Ladda om sidan och pröva igen!
Genom "Tillåt", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med vår marknadsföring. Se vår integritetspolicy för mer information.