Om Bomix Fönster

Vi har utfört 1000-tals kompletta fönster- och dörrbyten sedan år 2012.
Boka ett kostnadsfritt möte idag!

Vår historia

Bomix Fönster grundades 2012 med målet att erbjuda energieffektiva och miljövänliga fönster som förbättrar inomhusmiljön och ökar välbefinnandet. Vi har sedan starten hjälpt 1000-tals kunder att förverkliga sin vision om ett lyckat fönster- och dörrbyte. Vi har Stor-Stockholm som vårt affärsområde men utför även specifika projekt i Mälardalen.
Vårt koncept genomsyras av en transparent affärsmodell och en plattform med kundfokus anpassad för en smidig affär. Genom att erbjuda våra kunder kostnadsfria hembesök för experthjälp samt möjligheten till att besöka vårt showroom i Sollentuna är vårt mål att våra kunder ska få det underlag som behövs för att välja rätt med fokus på ett tryggt och komplett fönsterbyte.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter – från klassiska träfönster till moderna aluminiumfönster. Vi har korta leveranstider och erbjuder kompletta fönsterbyten av våra erfarna montörer. Av oss får du kvalitet och service, och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Vår vision om ett tryggt fönsterbyte

Att byta fönster behöver inte vara svårt. Vi hjälper dig hela vägen från dina första idéer till färdig installation – enkelt, snabbt och kunnigt. Dessutom lämnar vi alltid trygga garantier på både produkter och arbete.

När du anlitar oss har du kontakt med en av våra fönsterexperter genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss så sköter vi resten!

Läs mer på vår hemsida för att se stegen från första kontakt med Bomix till dina nya fönster och dörrar.

Info@bomixfonster.se

+46 8-722 77 90

Kontakta oss

4 enkla steg till nya fönster & dörrar

1

Möte och presentation

Vi träffas för att gå igenom dina behov och önskemål.

2

Order och offert

Du får ett kostnadsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro.

3

Leverans och montering

Vi levererar dina fönster & dörrar hem till dig och monterar dem.

4

Kvalitet och garanti

Vi kontrollerar kvaliteten och lämnar heltäckande garantier.

Boka kostnadsfritt möte

Det här tycker våra kunder

Fantastiskt team med superservice. Har under åren använt Bomix med Jim i spetsen för att byta ut ca 40 fönster och dörrar under åren. Fantastiskt nöjd och även återkommande kund. Väldigt kunniga och ärliga individer.
Alan
Fem stjärnor rakt igenom! Vi är oerhört nöjda med resultatet av det fönster- och dörrbyte som genomfördes, med hantverkarna som utförde arbete och med den löpande kontakten innan, efter och under arbetet. Professionellt, seriöst och alltid med kundens bästa för ögonen. Har endast positiva ord och goda recensioner att ge.
Sofie Hansson
Som man vill att hantverksföretag ska vara! Allt utfört enligt överenskommelse och har ställt upp även efter att jobbet är avslutat.
Lennart Lingvide

Boka ett kostnadsfritt möte

Ett tryggt fönsterbyte börjar alltid med att förstå vad era behov är. Varje hem är unikt och därför är ett personligt möte viktigt.

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort!
Hoppsan! Något gick fel när du försökte skicka in dina uppgifter. Ladda om sidan och pröva igen!